USLUGE SELIDBE

Spektar usluga agencije Selidbe NO 1 je širok u pogledu preseljenja, selidbi i prevoza stvari. Tako da nam se možete obratiti ukoliko vam treba i selidba i prevoz samo jedne stvari, ali i demontaža i montaža nameštaja kojeg ste poručili iz nekog salona nameštaja. Godine iskustva u montaži nameštaja, na mnogim selidbama u Beogradu ali na prostoru cele Srbije i regiona, učinile su da se skoro sa svakom montažom i demontažom nameštaja iz lokalnih salona nameštaja nosimo sa lakoćom. Naravno nismo stolari, i određene komade nameštaja mogu slopiti i rasklopiti samo stolari.

Selidbe

SELIDBE IZ STANOVA U BEOGRADU

Prilikom selidbe stana važno je obratiti pažnju na vše aspekata koji karakterišu selidbu, njenu kompleksnost i zahtevnost, a to su:

 • POLOŽAJ ZGRADE ILI OBJEKTA Proverava se da li zgrada ima dobar pristup za naše vozilo , tj da li se objektu može prići do te mere da se radnicima olakša utovar i istovar stvari, koji u mnogome i diktira cenu same selidbe
 • GEOGRAFSKI POLOŽAJ OBJEKTA Može predstavljati problem za selidbu, jer u određenim delovima grada, nije dozvoljeno parkiranje vozila duže od 2-3 časa ili je u potpunosti onemogućeno. Ovaj detalj jako je bitan kada se planira selidba na teritoriji centralnih gradskih opština grada Beograda.
 • SPRATNOST ZGRADE I DOSTUPNOST LIFTA Svakako nije isto da li se stan nalazi u prizemlju ili na 13.spratu, a posebno bitan faktor je lift. Ukoliko se nalazite na 5.spratu u zgradi bez lifta, cena će biti viša u odnosu na situaciju gde neko živi na 1. spratu u zgradi koja ima lift.
 • DIMENZIJE LIFTA U ODNOSU NA DIMENZIJE STVARI I NAMEŠTAJA KOJI SE SELE Određeni komadi nameštaja moraju da se demontiraju pre selidbe jer zbog svojih fizičkih karakteristika ne mogu da se sele i transportuju u celini, zbog čega je potrebno dosta više više vremena za ceo proces selidbe.

Ovi i mnogi drugi aspekti čine posao selidbe više nego kompleksnim logističkim izazovom, ali kako se naša agencija sa njima susreće svaki dan, postali smo veoma uspešni u njihovom rešavanju.

Selidbe

BESPLATNA PROCENA ZA SELIDBE FIRMI

Ukoliko vam je potrebno preseljenje firme, POZOVITE NAS i neko od naših radnika ili stručnih lica će doći kod vas na adresu da BESPLATNO proceni kakvi su uslovi za realizaciju selidbe, odnosno:

 • KOLIKO JE RADNE SNAGE POTREBNO
 • KOLIKO JE POTREBNO ZAŠTITNOG MATERIJALA
 • KOLIKO JE POTREBNO VREMENA ZA DEMONTAŽU
 • KOLIKO JE POTREBNO VREMENA ZA UTOVAR
 • KOLIKO JE POTREBNO VREMENA ZA REALIZACIJU KOMPLETNE SELIDBE
 • KOJA BI BILA CENA

Prilikom selidbe firmi, lokala, preduzeća, kancelarijskog i drugog radnog prostora, najzahtevniji aspekti koji utiču na cenu su:

 • KOLIČINA STVARI I NAMEŠTAJA KOJI SE SELE
 • LOKACIJA NA KOJOJ SE OBJEKAT NALAZI
 • KOMADI NAMŠTAJA PRAVLJENI PO MERI

U mnogim slučajevima, naši radnici se susreću sa komadima namštaja koji su pravljeni po meri za određenu firmu, prostoriju ili objekat, što često komplikuje sam proces selidbe i preseljenja, u smislu da neke od tih komada nameštaja nije moguće rasklopiti ili bi se njegovim rasklapanjem dovela u pitanje njegova dalja funkcionalnost.

Selidbe

SELIDBE IZVAN GRADA BEOGRADA

Agencija za selidbe SELIDBE NO 1 se bavi preseljenjem na teritoriji cele Srbije i regiona.

Prilikom selidbe izvan grada Beograda računa se UKUPNA DISTANCA IZMEĐU TAČKE UTOVARA I TAČKE ISTOVARA, što u velikoj meri, pored ostalih, gore navedenih faktora, određuje i cenu same selidbe.

Cene prevoza i selidbe izvan grada se računaju na jednostavan način, PO PREĐENOM KILOMETRU I UTROšKU VREMANA tako da na odeljku CENE (staviti link do tamo) možete proveriti koliko se tarifira prevoz za grad koji vas zanima.

Selidbe

MONTAŽA I DEMONTAŽA NAMEŠTAJA

Montaža i demontaža nameštaja je ponekad zaista jednostavan i lak posao, a ponekad može predstavljati pravi izazov za laika. Kako ne biste oštetili nameštaj prilikom rasklapanja, prepustite stvar u ruke profesionalcima. Naši radnici poseduju:

 • ZNANJE STICANO GODINAMA
 • DUGOGODIŠNJE ISKUSTVO
 • POTREBNE ALATE
Selidbe

PAKOVANJE STVARI PRILIKOM SELIDBE

Ukoliko imate previše obaveza, i ne želite da se zamarate pakovanjem vaših stvari u kutije ili dzambo vreće, slaganjem i zaštitom posuđa ili escajga, zaštitom malih kućnih aparata, tu smo za vas. Naši momci će po vašoj želji doći dan-dva ranije i obaviti svo pakovanje za vas i pripremiti sve da sav vaš escajg i dragocenosti budu preseljeni na drugu lokaciju dok trepnete, brzo i sigurno, dok vi vaše dragoceno vreme možete posvetiti deci, poslu i drugim obavezama.

Selidbe

NAJAM RADNIKA

Ponekad za selidbu NIJE POTREBAN PREVOZ ni kombijem ni kamionom već samo ISKUSNA I PAŽLJIVA RADNA SNAGA, iskusnog tima za selidbe kako bi se vaše stvari preselile sa jedne na drugu lokaciju. U mnogim slučajevima naš tim je angažovan da preseli stvari iz jednog stana u drugi na istoj lokaciji, što nije ništa manje zahtevno od gore navedenih tipova selidbe.

Obratite nam se u svako doba, za najam najiskusnijh radnika iz ove branše. Dobićete pomoć radnika koji su PROFESIONALCI U SVOM POSLU i koji će se prema vašim stvarima odnositi kao prema svojoj ličnoj imovini.

Selidbe

SELIDBE BEZ RADNIKA

Ukoliko vam finansijsko stanje ne dozvoljava da za selidbu angažujete naš tim radnika, ili nemate mnogo stvari i spratnost nije velika, možete angažovati naše čisto i bezbedno vozilo da vam preveze nameštaj i stvari sa jedne na drugu lokaciju.

Selidbe

BESPLATNA ONLINE PROCENA

Zauzeti ste na poslu ili drugim obavezama? Nemate vremana za satanak sa našim stručnjakom ili radnikom radi procene same selidbe? Nikakav problem! Naša agencija pružiće vam besplatnu procenu na osnovu slika i video snimaka koje nam dostavite na Viber, WhatsUp ili Instagram.

Samo pošaljite slike na 061-2540-540 i očekujte odgovor obično u roku od 1 sata!

Selidbe

Kontaktirajte nas!

Broj telefona: 061-2540-540

Zatražite pomoć ako vam je potrebna selidba.

Kontakt forma

Email je uspešno poslat.
Neuspešno slanje, možete nas direktno kontaktirati na email adresu office@selidbeno1.com