Zaštita nameštaja i proizvoda

Rebrasti karton

Dvoslojni rebrasti karton za selidbe koristimo kao zaštitno sredstvo prilikom selidbe za zaštitu nameštaja osetiljivog na udarce, televizora, kao dodatna zaštita za staklene predmete koje se sele, električnih uređaja i sličnih predmeta.

Karton u rolni se još koristi kod zaštite robe i drugih stvari prilikom transporta u selidbi gde predstavlja idealnu zaštitu za stvari koje nemaju ili se ne može izraditi odgovarajuća ambalaža u tim dimenzijama.

Karton za zaštitu podova se još naziva: Rebrasti karton, dvoslojni talasasti karton i valoviti karton u rolni.

Folija sa vazdušnim džepovima

Pre nego što sprovedemo selidbu, želimo da osiguramo i vaš i naš da će slidba biti bezbolna po vaše vrednosti i nameštaj i stoga vas savetujemo da te stvari zbog samog transporta i prostora u kojem se sprovodi selidba zaštitimo na najadekvatniji nacin.

Prilikom selidbe jedan od najboljih vidova zaštite vaših lomljivih stvari, posuđa, elektronike, slika, ogledala i nameštaja, koji koristimo, je i BUBBLE WRAP folija (folija sa vazdušnim džepovima). Kako bi što više osigurali vaše stvari u transportu prilikom selidbe. Pogodnosti korišćenja ove zaštite su mnogobrojni ali mi ćemo nabrojati neke :

  •  Obezbeđuje odličnu zaštitu proizvoda od udaraca i Vremenskih promena u selidbi.
  • Dobro se prilagođava obliku samog proizvoda
  • Providna je
  • Proizvod štiti od prljanja, vode i vlage
  • Elastična je i laka
  • Otporna na različite hemikalije
  • Bez mirisa je
  • Jednostavna je za upotrebu
  • Ekološki prihvatljiva

Streč folija

Streč folija je veoma rastegljiva folija koja se obmotava oko proizvoda prilikom selidbi, a koristi se za zaštitu i povezivanje proizvoda prilikom pakovanja za selidbu.

Ima nekoliko funkcija: poboljšava stabilnost proizvoda/pakovanja prilikom transporta u selidbi, određeni stepen zaštite od vlage i oštećenja.

Prilikom selidbe dopušta veliko istezanje, poseduje visoku elastičnost i providnost, otporna je na oštećenja, štiti od prašine i vlage i jeftina je.

Ovaj vid zaštite predstavlja “prvi i osnovni stepen” u zaštiti stvari u selidbi koje se transportuju, ujedno je i najosetljiviji, ne štiti proizvod od eventualnog udarca prilikom transporta, sitnih kamencica i oštrih predmeta. S toga u koliko se vaše stvari sele na udaljenu lokaciju svetujemo vam da stvari zaštitite još nekim ili nekim drugim proizvodom iz naše ponude.

Zatražite pomoć ako vam je potrebna selidba.

Kontaktirajte nas!