Zauzeti ste na poslu ili drugim obavezama? Nemate vremana za satanak sa našim stručnjakom ili radnikom radi procene same selidbe? Nikakav problem! Naša agencija pružiće vam besplatnu procenu na osnovu slika i video snimaka koje nam dostavite na Viber, WhatsUp ili Instagram.

Zatražite pomoć ako vam je potrebna selidba.

Kontaktirajte nas!

  Ukoliko vam finansijsko stanje ne dozvoljava da za selidbu angažujete naš tim radnika, ili nemate mnogo stvari i spratnost nije velika, možete angažovati naše čisto i bezbedno vozilo da vam preveze nameštaj i stvari sa jedne na drugu lokaciju.

  Zatražite pomoć ako vam je potrebna selidba.

  Kontaktirajte nas!

   Ponekad za selidbu nije potreban prevoz ni kombijem ni kamionom već samo iskusna i pažljiva radna snaga, iskusnog tima za selidbe kako bi se vaše stvari preselile sa jedne na drugu lokaciju. U mnogim slučajevima naš tim je angažovan da preseli stvari iz jednog stana u drugi na istoj lokaciji. Nemojte misliti da je ovakav tip selidbe išta manje zahtevan od gore navedenih, jer i u ovom slučaju mora se obratiti pažnja na bezbednost i zaštitu nameštaja i dragocenosti kao da se transportuju vozilom, jer prilikom manevrisanja kroz zgrade i objekte vrlo lako se može oštetiti svaki komad nameštaja, u koliko sa njim barata neiskusan radnik. Zato se nama možete obratiti u svako doba za najam najiskusnij radnika iz ove branše, jer ipak ovi momci nisu samo fizikalci i nemojte ih potcenjivati, oni su profesionalci u svom poslu i prema vašim stvarima se odnose kao prema svojoj ličnoj imovini.

   Zatražite pomoć ako vam je potrebna selidba.

   Kontaktirajte nas!

    U koliko imate previše obaveza, i ne želite da se zamarate sa pakovanjem vaših stvari u kutije ili dzambo vreće, slaganjem i zaštitom posuđa ili escajga, zaštitom malih kućnih aparata, tu smo za vas. Naši momci će po vašoj želji doći dan-dva ranije i obaviti svo pakovanje za vas i pripremiti sve da sav vaš escajg i dragocenosti budu preseljeni na drugu lokaciju dok trepnete, brzo i sigurno, dok vi vaše dragoceno vreme možete posvetiti deci, poslu i drugim obavezama.

    Zatražite pomoć ako vam je potrebna selidba.

    Kontaktirajte nas!

     Montaža i demontaža nameštaja je ponekad zaista jednostavan i lak posao, a ponekad može predstavljati pravi izazov za laika. S toga su naši radnici kroz godine iskustva u selidbama ušli u suštnu i materiju stvari kad se radi o montaži i demontaži vašeg nameštaja. Naša vozila i radnici takođe su opremljeni svim potrebnim alatom za demontažu i montažu vašeg nameštaja, s toga ne brinite, i prepustite stvar u ruke profesionalcima.

     Zatražite pomoć ako vam je potrebna selidba.

     Kontaktirajte nas!

      Agencija za selidbe SELIDBE NO 1 se bavi preseljenjem, kako u Beogradu, tako i izvan granica grada Beograda, tačnije na teritoriji cele Srbije, i regiona. Prilikom selidbe izvan grada Beograda računa se ukupna distanca između tačke utovara i tačke istovara, što u ovom slučaju u velikoj meri, pored ostalih gore navedenih faktora, određuje i cenu same selidbe. Ali ne brinite, cene prevoza i selidbe izvan grada se računaju na jednostavan način, po pređenom kilometru i utrošku vremana tako da na odeljku CENE možete proveriti koliko se tarifira prevoz izvan grada.

      Zatražite pomoć ako vam je potrebna selidba.

      Kontaktirajte nas!

       Prilikom selidbe firmi, lokala, preduzeća, kancelarijskog i drugog radnog prostora, najzahtevniji aspekat jeste količina stvari i nameštaja koji se sele, i lokacija na kojoj se objekat nalazi. U mnogim slučajevima, naši radnici se susreću sa komadima namštaja koji su poravljeni po meri za određenu firmu, prostoriju i objekat, što često komplikuje sam proces selidbe i preseljenja, u smislu da neki od tih komada nameštaja nije moguće uopšte rasklopiti ili bi se njegovim rasklapanjem dovela u pitanje njegova dalja funkcionalnost. Zato je prilikom selidbe firmi neophodno da neko od naših radnika ili stručnih lica dođe kod vas na adresu i proceni kakvi su uslovi za realizaciju selidbe, koliko je radne snage potrebno, zaštitnog materijala i vremena za demontažu, utovar i realizaciju kompletne selidbe.

       Zatražite pomoć ako vam je potrebna selidba.

       Kontaktirajte nas!

        Prilikom selidbe stana važno je obratiti pažnju na više aspekata koji karakterišu selidbu, njenu kompleksnost i zahtevnost, a to su sam položaj zgrade ili objekta, odnosno da li sama zgrada ima dobar pristup za naše vozilo , tj da li se objektu može prići do te mere da se radnicima olakša utovar i istovar stvari, koji u mnogome i diktira cenu same selidbe. Takođe sam geografski položaj objekta može predstavljati problem za selidbu, jer u određenim delovima grada, nije dozvoljeno parkiranje vozila duže od 2-3 časa, ili je u potupnosti onemogućeno. Ovaj detalj jako je bitan kada se planira selidba na teritoriji centralnih gradskih opština grada Beograda. Zatim tu je bitan faktor i spratnost i dostupnost lifta kao i njegove dimenzije u odnosnu na dimenzije stvari i nameštaja koje se sele. Određeni komadi nameštaja se moraju demontirati pre selidbe i po svojim fizičkim karakteristikama ne mogu se seliti i tzransportovati u celini, a to opet zahteva dosta više vremena za ceo proces selidbe. Ovi i mnogi drugi aspekti čine posao selidbe više nego komleksnim logističkim izazovom sa kojima se naša agencija susreće svaki dan, ali ne brinite, na pravom ste mestu.

        Zatražite pomoć ako vam je potrebna selidba.

        Kontaktirajte nas!