SELIDBE KLAVIRA

Selidba u Beogradu sama po sebi predstvlja fizički težak i zahtevan posao zato selidba klavira treba da bude prepuštena profesionalcima koji raspolažu opremom i znanjem za bezbedno prenošenje klavira u Beogradu.

Klaviri su izuzetno teški i kompleksni, a i sama vrednost klavira je još jedna stavka koja otežava posao selidbe klavira u Beogradu, jer naši radnici ne samo što treba da paze da se ne ošteti sam klavir koji je sam po sebi težak od 200 kilograma pa naviše, u zavisnosti koji klavir se seli, treba da paze i da ne oštete kućni inventor ili zidove zgrade koji su često uski ili nepristupačni.

Kako bi se selidba klavira realizovala u najboljem mogućem redu, potrebna je dobra organizacija i angažovanje radnika koji su se susretali sa selidbom klavira u Beogradu. Prilikom planiranja selidbe klavira neophodno je obezbediti što bliži pristup našem vozilu za selidbe kako bi momci što manje nosili izizetno težak teret.

Zaštita klavira koji se seli je isto preporučljiva, barem streč folijom za selidbe ili sunđerastom folijom kako bi se izbegla oštećenja prilikom selidbe klavira u Beogradu. Klaviri su vrlo često stari i po nekoliko destina godina i pravi su reritet tako da nikako nemojte zanemariti njegu zaštitu a mi ćemo vam preporučiti koji ja najoptimalniji pristup za zaštitu vašeg klavira.

Selidba polukoncertnog ili koncernog klavira je problematika za sebe i tu svakao savetujemo da se u tu selidbu ne upuštate sami. Takve klavire je potrebno stručno rastaviti što zahteva angažovanje naših, a ponekad i drugih stručnjaka, a i posebno zaštiti pre same selidbe, kao i posebne opreme za selidbe i pomagala koje mi posedujemo. Zaštita takvih klavira obihvata višeslojnu zaštitu kartonom, sunđerstom folijom i streč folijom za selidbe jer i najmanj kontakt prilkom nošenja tako teških predmeta sa zidom ili drugim čvrstim predmetom dovodi do oštećenja klavira.

Zato budite bez brige, naši radnici za selidbe znaju svoj posao i obaviće zatitu vašeg klavira na najbolji mogući način kao i postariti se da rizik od oštećenja smanje na minimum.

Ono što svakoga zanima jeste cena selidbe klavira. Sama cena se formira na osnovu detaljne procene Koliko je potrebno radnika za selidbu, koji zaštitni material i u kojoj količini je neophodno obezbediti kao i spratnosti, odnosno na kojem spratu se nalazi vaš klavir i na koji sprat se isti seli.

Ne ustručavajte se – kontaktirajte nas odmah za bazbednu selidbu vašeg klavira.