SELIDBE U CENTRU GRADA

Saobraćajna gužva, parking prostor kao i doba dana mogu značajno uticati na realizaciju selidbe u Beogradu. Selidbe na Vračaru, Dorćolu, Starom Gradu i Savskom vencu znaju biti pravi izazov.

Gradske zone parkiranja dodatno otežavaju selidbu u centru, jer je samo zadržavanje našeg vozila za selidbu neizvodljivo u vremensko periodu dužem od 3 sata, a i sami smo svesni da je nekada za selidbe potrebno angažovanje naših radnika i vozila u vremernskom periodu i od po 10 i više sati. Zato je za selidbe potrebno odraditi detaljnu procenu. Naši momci mogu doći kod vas i besplatno odraditi procenu potrbnog ljudstva za selidbu i svega ostalog kako bi se selidbe izvele na najefikasniji i finansiki isplativ način vama.

Ako planirate selidbu naš predlog je da o tome obavestite komšije o danu realizacije selidbe i vremenskom trajanju selidbe koje ćete dobiti nakon naše besplatne procene , kako bi naši radnici za selidbe mogli nesmetano obavljati svoj posao i samu selidbu obaviti u što kraćem mogućem vremenskomroku.

Sam centar grada Beograda čine većinom zgrade i kuće starijeg tipa gradnje koje ne poseduju lift koji bi se mogao koristiti za selidbe, a i one zgrade koje ga poseduju, imaju lift koji nije dovoljno veiliki za transport nameštaja i kabastijeg pokućinstva koje se seli. Hodnici zgrada su često preuski za menevrisanje kabastim komadima nameštaja koji se seli i često je potrebna demontaža nameštaja i njegova adekvatna zaštita prilikom selidbe u centru Beograda.

Ne brinte naši momci raspolažu znanjem i stručnošću da vašu selidbu u centru grada učine bezbolnom, poseduju znanja i alat da bezbedno demontiraju vaš nameštaj za selidbu, kao i da isti dobro zaštite i prensu, a kasnije i sklope na kraju selidbe.

Prilikom selidbe u centru grada treba obezbediti adekvatnu ambvalažu za pakovanje vaših ličnih stvari i pokućinstva kao što su kutije za selidbe i kese za selidbe i adekvatna zasštitna sredstva u vidu streč folija, puc folija ili druge amalaže za zaštitu namaštaja i drugog pokućinstva za selidbe.

Naši momci mogu za vas spakovati sve vaše lične svari u kutije za selidbe ili kese za selidbe i zatim ih pažljivo raspakovati na drugoj adresi.

Tu smo za vas, kontaktirajte nas za procenu i dalju realizaciju vaše sleidbe.